Stotteren en spraak-taal(ontwikkelings)problemen

Inhoud:

Is het stotteren én spraak-taal(ontwikkelings)problemen of is het spraak-taal(ontwikkelings)problemen én stotteren? Dit is de hamvraag binnen de comorbiditeit stotteren en spraak-taal(ontwikkelings)problemen. De cursus stotteren en spraak-taal(ontwikkelings)problemen richt zich op deze hamvraag. Wat heeft binnen deze comorbiditeit prioriteit? Hoe kan het stotteren en of de spraak-taal(ontwikkeling) worden onderzocht en worden begeleid waarbij de comorbiditeit zo min mogelijk onder druk wordt gezet?
De cursus is praktisch, actief en gericht op praktijkgerelateerde vraagstukken. Van de cursist wordt een actieve betrokkenheid verwacht. Er is mogelijkheid tot het inbrengen van casuïstiek.

Docent: Caroline Nater
Cursusdata: nog niet bekend, op aanvraag ook mogelijk in company.
Locatie: Spraak - Taal - Stottercentrum Rijnland
Tijdstip: 9.30 - 16.30 uur.
Doelgroep: logopedisten en stottertherapeuten.
Aantal deelnemers: 6 - 12 personen.
Kosten: € 490,00.
Contactgegevens voor vragen en inschrijving: info@stsc-rijnland.nl aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

Docent

Caroline Nater is logopediste/stottertherapeut, spraak-taalpatholoog, werkzaam in het Spraak -Taal -Stottercentrum Rijnland en bij een onderwijs-zorgcombinatie. Haar werkzaamheden omvatten diagnostiek, curatieve zorg, coachen, innovaties en deelname aan wetenschappelijk onderzoek. Zij heeft veel ervaring met speciale kinderen en comorbiditeit van verschillende stoornissen. Ze wordt omschreven als een inspirerende en creatieve vrouw die kan denken buiten vaste kaders.