Anders kijken naar onvloeiend spreken, SI en stotteren.

Inhoud:Vloeiend spreken is de meest fijne en nauwkeurige motorische activiteit. Motorisch gezien is spreken een vaardigheid op het topje van de ijsberg. Wat zit er aan de basis van deze vaardigheid? In de cursus anders kijken naar onvloeiend spreken kijken we vanuit de sensorische informatieverwerking (SI) naar de basis van deze vaardigheid. Hoe kunnen we onvloeiend spreken aanpakken vanuit de sensorische informatieverwerking.

Docent:Caroline Nater

Cursusdata: nog niet bekend, op aanvraag ook in company mogelijk

Locatie: Spraak - Taal - Stottercentrum Rijnland

Tijdstip: 10.00 - 16.30 uur.

Doelgroep:logopedisten met kennis van zintuiglijke informatieverwerking (SI), voor wie nog niet geschoold is in de zintuiglijke prikkelverwerking wordt voorafgaand aan de cursus een introductiedag sensorische informatieverwerking georganiseerd. De kosten van de introductiedag zijn niet inbegrepen in de cursusprijs van ‘Anders kijken naar onvloeiend spreken’.

Aantal deelnemers: 6 - 12 personen.

Kosten: € 490,00.

Contactgegevens voor vragen en inschrijving: info@stsc-rijnland.nl. aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

Docent

Caroline Nater is logopediste/stottertherapeut, spraak-taalpatholoog, werkzaam in het Spraak -Taal -Stottercentrum Rijnland en bij een onderwijs-zorgcombinatie. Haar werkzaamheden omvatten diagnostiek, curatieve zorg, coachen, innovaties en deelname aan wetenschappelijk onderzoek. Zij heeft veel ervaring met speciale kinderen en comorbiditeit van verschillende stoornissen. Ze wordt omschreven als een inspirerende en creatieve vrouw die kan denken buiten vaste kaders